Sådan handler du

   
DET ER NEMT AT HANDLE HOS OS
Når du har fundet det/de varer, du gerne vil have, klikker du på ‘køb’, og udfylder formularen med dit navn, adresse og mailadresse. OBS!!! Det er meget vigtigt, at din mailadresse er korrekt indtastet. Kan vi ikke sende dig en ordrebekræftelse, kan købet ikke gennemføres, og din ordre vil i givet fald blive annulleret.

Samtidig markerer du, hvorvidt du ønsker at afhente varen, eller om du ønsker levering.

LEVERING
Ønsker du levering, sender vi mindre varer med Postdanmark efter gældende takster. Alle forsendelser med Postdanmark sendes som pakke (mindsteprisen er kr. 80,- for en pakke til Danmark op til 5 kg). Post Danmark har flere valgmuligheder.

Større varer sendes med fragtmand. Fragt og porto betaler du selv for, dvs. at du afholder selv samtlige omkostninger i forbindelse med levering. Jeg sender IKKE varer pr. efterkrav/postopkrævning eller til postboks-adresser.

BETALING
Henter du din varer hos os afregner vi i kontant. Ved levering beregner vi først fragtpris/forsendelsespris, som tillægges købsprisen, vi oplyser dig så om den endelige pris, hvorefter du inbetaler beløbet på konto nr. 5056 1036604. Når vi har registreret din indbetaling sender vi varen straks.

RETURVARER
Ønsker du at returnere en vare, har jeg 14 dages returret. Returneres en vare, skal den være i samme stand, som da du modtog varen, Du afholder selv samtlige omkostninger i forbindelse med returnering af varer. Returneres en vare, refunderes således heller ikke de fragtomkostninger, som er betalt i forbindelse med leveringen. Bemærk venligst at vi sælger brugte varer, hvorfor varer købt og afhentet i mit showroom er købt under princippet "købt som beset". Fortrydelsesretten på de 14 dage omfatter alene varer sendt med Postdanmark eller fragtmand samt varer, der har fejl/mangler ud over det beskrevne.

HVOR OG HVORNÅR KAN JEG HENTE MIN VARE?
Du kan afhente varer alle dage hos os mellem kl. 10 - 15. - se adressen nederst på siden. Dog er det vigtigt at du ringer først på mobil 5132 8837, så vi er klar til at betjene dig.